Sectoren

Expertise in diverse sectoren.
Sectoren banner Etivoet

marketing

Wij brengen reclamemensen op ideeën

Etiketten moeten verrassen. Opvallen. Professionals uit de marketing of publiciteit doen vaak een beroep op de creatieve labeltechnieken van Etivoet voor hun promoties direct op de verpakking.

Etivoet bedenkt slimme promotionele oplossingen voor vlot werk aan de kassa, zoals dry peel labels en couponlabels waarmee directe kortingen worden gegeven. Onze meerlagige etiketten zijn dan weer het perfecte medium om, gekleefd bv. op het deksel, een leuke wedstrijd rond het betreffende product uit te leggen.

Ook de drukkwaliteit en uitstraling van onze zelfklevende etiketten doen marketingmensen naar Etivoet toestappen. Wij spelen in op nieuwe trends, gaan na wat consumenten leuk vinden, drukken in levendige kleuren (tot 10 in lijn) en kunnen elke originele kapvorm aan!

ontdek onze producten

marketing - busnesscard
marketing - busnesscard
Contactblok Frederik

Er staat altijd een expert voor u klaar. Aarzel niet om Frederik te contacteren.

mail mij

Mathias Etivoet

Er staat altijd een expert voor u klaar. Aarzel niet om Mathias te contacteren.

mail mij

"Bij de opstart van ons product moesten alle flessen met de hand bestickerd worden. Etivoet gaf ons de mogelijkheid om onze ‘flessen sap’ van sticker te voorzien met behulp van een etiketteermachine, de vertegenwoordiger hielp ons alles op elkaar af te stemmen. Het uiteindelijke etiket is volledig naar ons wens ontworpen, met een zeer mooi resultaat dankzij de grafisch ontwerpster."

Flikweert