Sectoren

Expertise in diverse sectoren.
Sectoren banner Etivoet

marketing

Wij brengen reclamemensen op ideeën

Etiketten moeten verrassen. Opvallen. Professionals uit de marketing of publiciteit doen vaak een beroep op de creatieve labeltechnieken van Etivoet voor hun promoties direct op de verpakking.

Etivoet bedenkt slimme promotionele oplossingen voor vlot werk aan de kassa, zoals dry peel labels en couponlabels waarmee directe kortingen worden gegeven. Onze meerlagige etiketten zijn dan weer het perfecte medium om, gekleefd bv. op het deksel, een leuke wedstrijd rond het betreffende product uit te leggen.

Ook de drukkwaliteit en uitstraling van onze zelfklevende etiketten doen marketingmensen naar Etivoet toestappen. Wij spelen in op nieuwe trends, gaan na wat consumenten leuk vinden, drukken in levendige kleuren (tot 10 in lijn) en kunnen elke originele kapvorm aan!

ontdek onze producten

marketing - busnesscard
marketing - busnesscard
Contactblok Frederik

Er staat altijd een expert voor u klaar. Aarzel niet om Frederik te contacteren.

mail mij

Mathias Etivoet

Er staat altijd een expert voor u klaar. Aarzel niet om Mathias te contacteren.

mail mij

Voorheen gebruikten we koudlijm etiketten. Etivoet levert ons nu zelfklevende etiketten op rollen, wat ons veel tijd bespaart tijdens het etiketteren en bottelen. Bovendien zijn er tal van kwalitatieve mogelijkheden qua prints en afwerkingen.

Brasserie Gengoulf