Sectoren

Expertise in diverse sectoren.
Sectoren banner - Etivoet

Chemie

Duidelijkheid is veiligheid

Als erkende drukkerij van zelfklevende etiketten in de chemische sector (zowel agrochemie, petrochemie als household) blijven wij voortdurend streven naar kwaliteit, perfectie, veiligheid en vernieuwing.

Etivoet biedt een uitgebreide waaier aan van zelfklevende materialen die bestand zijn tegen inwerking van producten uit de chemische industrie: materialen op papierbasis of folie in PE of PP in combinatie met verschillende lijmsoorten.

Zowel voor verpakkingen in karton als typische verpakkingen uit de chemie zoals drums in PE HD, PP of metaal levert Etivoet aangepaste etiketten. De labels kunnen op gevulde drums worden aangebracht of op drums die later warm tot zeer warm worden gevuld met een chemisch product. Maak gebruik van ons peel and reveal label, voor meer informatie op uw etiket.

ontdek onze producten

green press - chemie
green press
Chemie - Delo
Chemie - Delo
Chemie - Delo small
Chemie - Delo small
Chemie - product3
Chemie - product3
Contactblok Frederik

Er staat altijd een expert voor u klaar. Aarzel niet om Frederik te contacteren.

mail mij

Mathias Etivoet

Er staat altijd een expert voor u klaar. Aarzel niet om Mathias te contacteren.

mail mij

Ook gebruik 
maken van dit 
innovatief label?

We bekijken graag wat uw noden zijn en wat voor uw bedrijf de beste oplossing is.

contacteer ons

vraag uw staal aan 

"Bij de opstart van ons product moesten alle flessen met de hand bestickerd worden. Etivoet gaf ons de mogelijkheid om onze ‘flessen sap’ van sticker te voorzien met behulp van een etiketteermachine, de vertegenwoordiger hielp ons alles op elkaar af te stemmen. Het uiteindelijke etiket is volledig naar ons wens ontworpen, met een zeer mooi resultaat dankzij de grafisch ontwerpster."

Flikweert