Sectoren

Expertise in diverse sectoren.
Sectoren banner - Etivoet

Chemie

Duidelijkheid is veiligheid

Als erkende drukkerij van zelfklevende etiketten in de chemische sector (zowel agrochemie, petrochemie als household) blijven wij voortdurend streven naar kwaliteit, perfectie, veiligheid en vernieuwing.

Etivoet biedt een uitgebreide waaier aan van zelfklevende materialen die bestand zijn tegen inwerking van producten uit de chemische industrie: materialen op papierbasis of folie in PE of PP in combinatie met verschillende lijmsoorten.

Zowel voor verpakkingen in karton als typische verpakkingen uit de chemie zoals drums in PE HD, PP of metaal levert Etivoet aangepaste etiketten. De labels kunnen op gevulde drums worden aangebracht of op drums die later warm tot zeer warm worden gevuld met een chemisch product. Maak gebruik van ons peel and reveal label, voor meer informatie op uw etiket.

ontdek onze producten

green press - chemie
green press
Chemie - Delo
Chemie - Delo
Chemie - Delo small
Chemie - Delo small
Chemie - product3
Chemie - product3
Contactblok Frederik

Er staat altijd een expert voor u klaar. Aarzel niet om Frederik te contacteren.

mail mij

Mathias Etivoet

Er staat altijd een expert voor u klaar. Aarzel niet om Mathias te contacteren.

mail mij

Ook gebruik 
maken van dit 
innovatief label?

We bekijken graag wat uw noden zijn en wat voor uw bedrijf de beste oplossing is.

contacteer ons

vraag uw staal aan 

“Met Etivoet hebben we een duurzame partner die ons innovatieve etiketten levert aan een heel correcte prijs. Hun ‘multilayer’ etiketten bieden ons de voordelen van een booklet zonder de nadelen. Ze zijn waterbestendig, eenvoudig te etiketteren op de productielijn en zien er schitterend uit. Hun pentalabel is uniek op de markt en bood voor ons de ultieme oplossing die we reeds jaren zochten.”

Chevron