Sectoren

Expertise in diverse sectoren.
Sectoren banner Etivoet

pharma

100 % zekerheid is van levensbelang

Voor zelfklevende etiketten in de farmaceutische sector is perfectie en kwaliteit cruciaal. Via regelmatige audits georganiseerd door de farmaceutische bedrijven zelf, door onafhankelijke certificatie-instellingen en door interne controleprocedures, verzekert Etivoet 100% correcte etiketten. Menselijke fouten worden tot nul herleid. Op maat gemaakte laminaten garanderen de kwaliteit van de etiketten.

Voor de farmaceutische sector leveren wij vaak genummerde en extra tegen namaak beveiligde etiketten met het oog op de traceerbaarheid en merkbescherming. Ook de piggyback-etiketten zijn populair in de farmaceutische sector. Dit zijn eigenlijk twee zelfklevende etiketten op elkaar, waarvan het bovenste etiket gestanst is in één of meerdere strookjes. Deze strookjes kunnen afzonderlijk worden losgemaakt om bv. in een vaccinatieboekje te kleven.

ontdek onze producten

pharma - product2
pharma - product2
pharma - product3
pharma - product3
pharma - spray
pharma - spray
Contactblok Frederik

Er staat altijd een expert voor u klaar. Aarzel niet om Frederik te contacteren.

mail mij

Mathias Etivoet

Er staat altijd een expert voor u klaar. Aarzel niet om Mathias te contacteren.

mail mij

Ook gebruik 
maken van dit 
innovatief label?

We bekijken graag wat uw noden zijn en wat voor uw bedrijf de beste oplossing is.

contacteer ons

vraag uw staal aan 

"Wij zijn actief in de geurenmarketing en hebben meer dan basisgeuren in ons assortiment. Het is voor ons van belang om op een flexibele manier onze formulaties te kunnen labelen. Etivoet bood ons de geschikte oplossing: speciale druklinten en labels die resistent zijn aan onze producten."

Scents