Sectoren

Expertise in diverse sectoren.
Sectoren banner Etivoet

pharma

100 % zekerheid is van levensbelang

Voor zelfklevende etiketten in de farmaceutische sector is perfectie en kwaliteit cruciaal. Via regelmatige audits georganiseerd door de farmaceutische bedrijven zelf, door onafhankelijke certificatie-instellingen en door interne controleprocedures, verzekert Etivoet 100% correcte etiketten. Menselijke fouten worden tot nul herleid. Op maat gemaakte laminaten garanderen de kwaliteit van de etiketten.

Voor de farmaceutische sector leveren wij vaak genummerde en extra tegen namaak beveiligde etiketten met het oog op de traceerbaarheid en merkbescherming. Ook de piggyback-etiketten zijn populair in de farmaceutische sector. Dit zijn eigenlijk twee zelfklevende etiketten op elkaar, waarvan het bovenste etiket gestanst is in één of meerdere strookjes. Deze strookjes kunnen afzonderlijk worden losgemaakt om bv. in een vaccinatieboekje te kleven.

ontdek onze producten

pharma - spray
pharma - spray
pharma - product2
pharma - product2
pharma - product3
pharma - product3
Contactblok Frederik

Er staat altijd een expert voor u klaar. Aarzel niet om Frederik te contacteren.

mail mij

Mathias Etivoet

Er staat altijd een expert voor u klaar. Aarzel niet om Mathias te contacteren.

mail mij

"Bij de opstart van ons product moesten alle flessen met de hand bestickerd worden. Etivoet gaf ons de mogelijkheid om onze ‘flessen sap’ van sticker te voorzien met behulp van een etiketteermachine, de vertegenwoordiger hielp ons alles op elkaar af te stemmen. Het uiteindelijke etiket is volledig naar ons wens ontworpen, met een zeer mooi resultaat dankzij de grafisch ontwerpster."

Flikweert