Wash-off dranklabels

Geteste en gepatenteerde technologie.
wash off header Etivoet

Multilayer

Soms heb je veel te vertellen.
multilayer Etivoet

Vraag onze stalenmap aan

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?
Stalenmap Etivoet

Industrieel composteerbaar label

De eerste stap richting duurzaam ondernemen
Industrieel composteerbaar label

Gedrevenheid is ons favoriete woord

Onze kennis, ervaring en vooruitstrevendheid hebben slechts één doel: onze klanten uitstekende producten aanbieden voor een interessante, consistente prijs. Het is onze missie. Het is wat ons drijft. We helpen met raad en daad om ‘in de kortst mogelijke tijd’ de onberispelijke etiketten en labels te leveren die aansluiten bij ieders specifieke - vaak zeer unieke - noden en wensen.

Multilayer zelfklevende etiketten

Wij produceren meerlaagse peel and reseal labels tot 7 lagen (=13 bedrukbare zijden) in verschillende kleuren en formaten. De labels kunt u openen zonder kwaliteitsverlies en zijn volledig waterresistent gemaakt.

multilayer1

Innovaties

Als innovatieve partner van een belangrijke Europese papierleverancier, mogen we de nieuwe thermische grondstof ‘NEW TOP’ op industriële schaal mee in de markt zetten.
Etivoet komt als één van de eersten naar buiten met een volledig gecertificeerd industrieel composteerbaar etiket. Even sterk, even mooi maar beter voor het milieu.
Met trots introduceren we het 100% VOC-vrije label van Etivoet. Dit exclusief etiket met inkt op waterbasis bevat enkel veilige stoffen voor mens en omgeving.

"Bij de opstart van ons product moesten alle flessen met de hand bestickerd worden. Etivoet gaf ons de mogelijkheid om onze ‘flessen sap’ van sticker te voorzien met behulp van een etiketteermachine, de vertegenwoordiger hielp ons alles op elkaar af te stemmen. Het uiteindelijke etiket is volledig naar ons wens ontworpen, met een zeer mooi resultaat dankzij de grafisch ontwerpster."

Flikweert