BEER EXPERIENCE evenement op 17 en 18 juni

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni wordt de Waagnatie in Antwerpen omgetoverd tot een tweedaagse brouwexpo. Zowel bierliefhebbers als beginnende en gevorderde bierbrouwers zijn welkom in de expo- en eventhal aan de Scheldekaaien voor een tweedaagse bierbeleving om ‘u’ tegen te zeggen. De eerste editie van deze splinternieuwe BEER EXPERIENCE beurs verwacht maar liefst meer dan vijftig exposanten. Daarnaast biedt het evenement ook verschillende biertastings en doorlopende netwerkmogelijkheden.

BEER EXPERIENCE

Bier zit in de lift

Dat bier – en in het verlengde daarvan brouwerijen – een opmars aan het maken zijn, hoeven we u alvast niet meer te vertellen. Heel wat kleine, onafhankelijke brouwerijen schoten als paddenstoelen uit de grond, maar ook veel bestaande brouwerijen kozen ervoor om het eens over een andere boeg te gooien en wat nieuws uit te brengen. Aangezien het aanbod dus ruimer en gedifferentieerder wordt, wordt de vraag naar kennis ook groter. Een event waar iedereen uit de sector welkom is, is dus het ideale moment om aan kruisbestuiving te doen.

BEER EXPERIENCE

De aanwezige exposanten uit zowel binnen- als buitenland zullen het onderste uit de kan halen om bezoekers te inspireren. Bezoekers kunnen een babbeltje slaan met exposanten, conferenties meevolgen of deelnemen aan workshops. Actuele thema’s uit de bierwereld zoals afzetmarkten, marketing & sales, nieuwe brouwtechnologieën en -vaardigheden, technische aspecten, trends en innovatieve verpakkingen zullen zeker op het programma staan. Op vlak van tastings zal het uitgebreide gamma bieren en het speciaal gebrouwen Bolleke Koninck de ervaring zeker compleet maken. Hoewel de eerste editie nog van start moet gaan, belooft het tweedaagse evenement een terugkerend topevent te worden.

Innovatie & inspiratie

Deze beurs is voor ons het uitgelezen moment om inspiratie op te doen en om eens te luisteren naar de uitdagingen in de sector. Bij Etivoet is innovatie namelijk de rode draad doorheen alles wat we doen. Aangezien kennisuitwisseling centraal staat tijdens BEER EXPERIENCE hopen we ook anderen te inspireren, met onze wash-off labels voor retourflesjes bijvoorbeeld. De gepatenteerde en gecertificeerde technologie achter deze labels werd alvast getest en goedgekeurd door heel wat grote spelers in de drankensector. Maar ook beginnende (hobby)brouwerijen kunnen baat hebben aan labels die niet voor problemen zorgen in het inleverproces.

etivoet logo

Wilt u alvast meer weten over onze wash-off labels? Contacteer dan onze wash-off expert mathias@etivoet.be.

We kijken alvast uit om u te ontmoeten op 17 en 18 juni in Antwerpen!

Contactblok Frederik

Er staat altijd een expert voor u klaar. Aarzel niet om Frederik te contacteren.

mail mij