downloads

Stockagevoorwaarden
technical specifications
8 positions

Recent zijn we met Etivoet als label leverancier in zee gegaan.

Onmiddellijk na de eerste levering is duidelijk geworden dat jullie een heel betrouwbare partner zijn die een extra inspanning niet uit de weg gaan om een klant te helpen.

We kijken met plezier en vol verwachting uit naar de verdere samenwerking.

DeLaval NV
-

 “Wij zijn actief in de geurenmarketing en hebben meer dan basisgeuren in ons assortiment . Het is voor ons van belang om op een flexibele manier onze formulaties te kunnen labelen.

Etivoet bood ons de geschikte oplossing :  speciale druklinten en labels die resistent zijn aan onze  producten."

Scents
-

“Etivoet is net als ons gevestigd in Deinze. Ze leveren ons prachtige digitale etiketten aan zeer scherpe prijzen. Onlangs boden ze ons ook een snelle oplossing voor een verpakkingsprobleem.” 

Naturalize
-

"Bij de opstart van ons product moesten alle flessen met de hand bestickerd worden. Etivoet gaf ons de mogelijkheid om onze ‘flessen sap’ van sticker te voorzien met behulp van een etiketteermachine, de vertegenwoordiger hielp ons alles op elkaar af te stemmen. Het uiteindelijke etiket is volledig naar ons wens ontworpen, met een zeer mooi resultaat dankzij de grafisch ontwerpster."

Flikweert
-

“Met Etivoet hebben we een duurzame partner die ons innovatieve etiketten levert aan een heel correcte prijs. Hun ‘multilayer’ etiketten bieden ons de voordelen van een booklet zonder de nadelen. Ze zijn waterbestendig, eenvoudig te etiketteren op de productielijn en zien er schitterend uit. Hun pentalabel is uniek op de markt en bood voor ons de ultieme oplossing die we reeds jaren zochten.”

Chevron
-