Met onze multilayer labels kan u blijven vertellen

Met onze meerlaagse, zelfklevende etiketten kunt u meerdere lagen toevoegen aan uw productverpakking. Op die manier kan u op een professionele, strakke manier heel wat extra tekst of informatie kwijt op uw product. Deze hoogtechnologische labels zijn niet alleen praktisch, ze zorgen ook meteen voor een luxueuze uitstraling.

neem contact op

Praktisch & aantrekkelijk

Meerlaagse peel and reseal labels zijn etiketten die tot wel 13 bedrukbare zijden hebben. Dit betekent dat u meer ruimte krijgt voor productinformatie, maar ook meer ruimte creëert voor een origineel en aantrekkelijk productontwerp. Met deze eigenschappen in het achterhoofd, heeft u met dit label ook een grotere kans om de aandacht van de consument te trekken. Bovendien kunnen alle lagen van het etiket na het openen met gemak weer gesloten worden, zonder kwaliteitsverlies.

Veelvuldig gebruik

Deze multilayer labels worden vaak gebruikt voor marketingcampagnes, productinformatie, gebruiksaanwijzingen … en andere zaken die de consument weet te appreciëren. Vrijwel alle sectoren maken gebruiken van onze meerlaagse etiketten. Naast wettelijke informatie – die vaak verplicht is – heeft u met deze etiketten meer ruimte om uw boodschap wat aantrekkelijker te maken.

Multilayer coupon

Wie nog een stapje verder wil gaan, kan aan de slag met onze multilayer couponlabels. Dit etiket is een multilayer label met daarin een uitneembare coupon. Dit is vooral handig bij promoties met kortingsbonnen, gratis testers, acties waarbij de consument bepaalde zaken kan verzamelen … De mogelijkheden zijn eindeloos. Wie op zoek is naar iets creatiefs, kan dus ook gebruik maken van de multilayer coupon.

Van booklet naar multilayer

Heel wat klanten schakelen over van booklet naar multilayer labels. Onze meerlaagse labels combineren namelijk de voordelen van een booklet met de voordelen van een peal and reseal label, daardoor krijgt u the best of both worlds dus. Daarnaast zijn deze etiketten ook waterbestendig én bieden ze door hun complexe opbouw een extra beveiliging tegen namaak. Heel wat klanten kiezen ook om recyclageredenen om geen papieren bookletlabels op hun PE/PP-flessen te kleven.

Benieuwd hoe de multilayer labels er in de praktijk uitzien?

Louis-Charles De Prez van Q8 legt uit waarom hij voor Etivoet koos en hoe de samenwerking verliep.

Contactblok Frederik

Er staat altijd een expert voor u klaar. Aarzel niet om Frederik te contacteren.

mail mij