Vol goede moed naar 2023!

Het hangt overal in de lucht: de feestdagen staan voor de deur. Het Etivoet-team neemt een korte vakantie en we nemen dan graag even de tijd om terug te blikken op onze verwezenlijkingen in 2022. Met deze bevindingen in het achterhoofd, kijken we ook graag vooruit naar het nieuwe jaar. 

De afgelopen twee jaar kunnen op zijn minst als woelig beschreven worden. De naweeën van de coronacrisis waren nog steeds voelbaar, er brak oorlog uit in Europa, grondstofleveranciers staakten met problemen in de toelevering als gevolg … Het leven werd duurder en dat merkten we ook aan de enorme stijging in de grondstofprijzen. Daarnaast dreigt de algemene economie ook nog een exttra klap te krijgen door een mogelijke recessie. Een uitdagende periode, maar niets dat ons weerhield om er volop voor te blijven gaan. 

best wishes

Bij Etivoet reageerden we op deze uitdagingen door enerzijds heel wat middelen te alloceren naar de uitbreiding van onze safety stock. Anderzijds zetten we maximaal in op innovatie, zodat we onze positie daarin extra versterkten. We investeerden in extra drukpersen, maakten budget vrij voor afwerkingsmachines en automatisatie. Ook ons team breidde uit en werd versterkt met een extra technicus, gespecialiseerde verkoper, orderbegeleider en pre-pressmedewerker.  

Betrokkenheid, collegialiteit, nieuwsgierigheid en de wil om schouder aan schouder continu te verbeteren, vormen nog steeds de bouwstenen van Etivoet. Met deze waarden als rode draad, zijn we helemaal voorbereid om klanten – of toekomstige klanten – 100% te ondersteunen bij hun etikettenuitdagingen.  

 

We danken u graag voor de samenwerking in 2022 en we kijken uit naar wat het nieuwe jaar voor ons in petto heeft. 

 

Fijne feesten. 

Team Etivoet 

etivoet logo

Zin om samen te werken in 2023? Neem dan contact op met onze experts, zij helpen u graag verder. 

Contactblok Frederik

Er staat altijd een expert voor u klaar. Aarzel niet om Frederik te contacteren.

mail mij