50 jaar toonaangevende innovatie in zelfklevende etiketten

Ons bedrijf zag reeds in 1954 het levenslicht. Opgericht door de grootvader van de huidige zaakvoerders, begonnen we oorspronkelijk als een ticketdrukkerij. Maar in de jaren '70 kozen we ervoor om ons te concentreren op zelfklevende etiketten op rol. Dit bleek een slimme zet te zijn, aangezien zelfklevende etiketten snel populairder werden vanwege hun eenvoud en efficiëntie.

50 jaar zelfklevende etiketten

 

Frederik Voet, een van de huidige zaakvoerders, legt uit hoe het bedrijf de stap naar zelfklevende etiketten zette: "Er was een nieuwe markt en er was vraag naar een productiemethode zonder lijm waarbij etiketten met een hoge snelheid konden aangebracht worden” Hoewel de technologie voor zelfklevend materiaal al bestond, was het pas in de jaren '70 dat het in Europa echt commercieel geïntroduceerd werd.

Het was de vader van Philippe en Frederik die de beslissing nam om over te schakelen naar zelfklevende etiketten. "De nieuwe generatie koos voor de nieuwe markt", aldus Frederik. Deze keuze bleek een slimme te zijn, aangezien zelfklevende etiketten veel eenvoudiger te gebruiken zijn dan gegomde etiketten. "Gegomde etiketten zijn zoals postzegels. Je maakt deze nat en dan pas kleeft het. Zelfklevende etiketten maakten alles veel simpeler en vooral efficiënter."

In de afgelopen jaren hebben we ons ontwikkeld tot een toonaangevende, innovatieve expert in zelfklevende etiketten op rol. Nieuwe productieprocessen en een focus op nieuwe producten die een antwoord bieden op de specifieke noden van de markt hebben geleid tot een sterke groei. Onze expertise in meerlaagse etiketten en onze gepatenteerde technologie voor het afwassen van etiketten zijn hier slechts enkele voorbeelden van.
Etivoet bestaat uit een schitterende groep medewerkers. Iedereen erkent zijn/haar rol in het proces om de klant het perfecte etiket te kunnen bezorgen. 

Met onze expertise, focus op kwaliteit en duurzaamheid, en voortdurende drang naar innovatie, is Etivoet goed gepositioneerd om de komende decennia verder te kunnen groeien.

Dit jaar viert Etivoet 50 jaar productie van zelfklevende etiketten. Een mijlpaal waar we terecht trots op zijn!

etivoet logo

Ontdek zelf hoe 50 jaar expertise in de praktijk er uit ziet!

Neem contact op.

Contactblok Frederik

Er staat altijd een expert voor u klaar. Aarzel niet om Frederik te contacteren.

mail mij