VOC-free label

100% safe labels

Met trots introduceren we het 100% VOC-vrije label van Etivoet. Dit exclusief etiket met inkt op waterbasis bevat enkel veilige stoffen voor mens en omgeving. Met andere woorden: dé vernieuwing op vlak van digitale printtechnologie. Bovendien krijg je deze veilige oplossing binnen de Benelux enkel en alleen bij ons want Etivoet staat voor innovatie.

Vraag het ons

Vraag uw staal aan

vraag uw offerte aan

VOC-free label food - Etivoet
VOC-free label food - Etivoet

VOC free icon

Innovatie in digitale printtechnologie

 

Wist je dat gebruikelijke etiketten “Volatiele Organische Componenten” bevatten? Deze schadelijke chemicaliën kunnen dwars door dunne verpakkingen heen in producten migreren. Dit kan ernstige gezondheidsgevolgen teweegbrengen. Denk maar aan toepassingen zoals babyvoeding en oogdruppels binnen de voedings- en farmaceutische industrie.
Maak vandaag de shift naar het 100% VOC-vrije label voor jouw verpakkingsetiketten en kies zo voor 100% veiligheid.

ISO 9001 versie 2015 & BRC - IOP

Onze jarenlange inspanningen om het beste te leveren van wat de markt te bieden heeft in zelfklevende etiketten op rol, werd bekroond met het ISO 9001-label. Om tegemoet te komen aan de terecht strenge eisen van de voedingsindustrie omtrent hygiëne en voedselveiligheid is Etivoet eveneens BRC – gecertificeerd. Ons certificaat Investors in People bevestigt ons continue streven naar een mensgerichte high performance organisatie.

BRCIIPISO

 

Award winning

Steeds zoeken naar innovatieve producten en technieken zit in ons bloed. Al jaren zijn we pionier in de sector. We geloven sterk in de kracht van onze drukkers en zoeken naar nieuwe oplossingen waar onze klanten écht mee geholpen zijn. Tot op heden deden we dit steeds in stilte. Het was pas recent dat we deelnamen aan internationale drukkerswedstrijden. Zowel in 2017 als 2018 werden we door FESPA bekroond tot finalist van de peoples choice award. In 2017 wonnen we bij de FINAT LABEL Awards met ons multilayer label in de categorie booklet labels. In 2018 wonnen we bij FINAT LABEL Awards 3 podiumplaatsen en waren we finalist op de HP Inkspiration awards (Benelux). Al deze prijzen betekenen een internationale erkenning voor onze expertise en innovatiezin.

finatfespa 2018