Industrieel composteerbaar label

Etivoet komt als één van de eersten naar buiten met een volledig gecertificeerd industrieel composteerbaar etiket. Even sterk, even mooi maar beter voor het milieu. 

De materialen die voor dit gecertificeerde composteerbare materiaal worden gebruikt, ontbinden gegarandeerd onder de specifieke omstandigheden van de industriële composteerinstallaties. 

Vraag het ons

Vraag uw staal aan

vraag uw offerte aan

Industrieel composteerbaar label

U mag op uw beide oren slapen. Uw industrieel composteerbaar label voldoet aan de voorwaarden. Alle componenten kregen een erkend certificaat, van drager tot lijm en inkten. Het resultaat? Een volledig gecertifieerd, betrouwbaar etiket.

Het Industrieel Composteerbaar Label leent zich perfect voor de voedingssector. U past het daarnaast ook toe bij de volgende labels: 
•    Drank Label
•    Custom Label
•    Blanco & Semi-Printed Label
•    Product Label
•    Promo Label

ISO 9001 versie 2015 & BRC - IOP

Onze jarenlange inspanningen om het beste te leveren van wat de markt te bieden heeft in zelfklevende etiketten op rol, werd bekroond met het ISO 9001-label. Om tegemoet te komen aan de terecht strenge eisen van de voedingsindustrie omtrent hygiëne en voedselveiligheid is Etivoet eveneens BRC – gecertificeerd. Ons certificaat Investors in People bevestigt ons continue streven naar een mensgerichte high performance organisatie.

BRCIIPISO

 

Award winning

Steeds zoeken naar innovatieve producten en technieken zit in ons bloed. Al jaren zijn we pionier in de sector. We geloven sterk in de kracht van onze drukkers en zoeken naar nieuwe oplossingen waar onze klanten écht mee geholpen zijn. Tot op heden deden we dit steeds in stilte. Het was pas recent dat we deelnamen aan internationale drukkerswedstrijden. Zowel in 2017 als 2018 werden we door FESPA bekroond tot finalist van de peoples choice award. In 2017 wonnen we bij de FINAT LABEL Awards met ons multilayer label in de categorie booklet labels. In 2018 wonnen we bij FINAT LABEL Awards 3 podiumplaatsen en waren we finalist op de HP Inkspiration awards (Benelux). Al deze prijzen betekenen een internationale erkenning voor onze expertise en innovatiezin.

finatfespa 2018